Categories
Uncategorized

Crochet Workshops In Denmark

I am delighted to be going back to Denmark in early April for a couple of Crochet Workshops, bookings are currently being taken for the workshops at the Library in Skive.

Include the Danish poster and workshop description as I have an inkling that the most people attending will be people who master the Danish language. Hope to see you there!

Hækle Workshops April 2013 Skive Bibliotek plakat

Workshop Decription:

Hækle Workshops – Hæklet Summer Living – Skive Bibliotek
fredag 5. april 2013, kl. 14.00 – 18.00
Undervisningen vil fokusere på hækling af lyskædedekorationer, glade flag med sjov til boligen og haven. Sjove maske- og farvekombinationer til plaider og hynder. Teknikker vil inkludere variationer over alternative maskeformer i farver.
Kursisterne opfordres til at medbringe garner i eget valg i sommerfarver og tilsvarende hæklenåle.  Materialer vil også være tilgængelige til køb på dagen, hvis det ønskes.  Kurset egner sig ikke for nybegyndere.
Antal deltagere: Maks 12 personer per kursus.

Hækle Workshops – øvede – Skive Bibliotek
lørdag den 6. april, kl. 10.00 – 16.00, (ca. 45 min frokostpause)
Free-Form hækle-workshop –

Undervisningen vil fokusere på Free From hækling, som er en spændende teknik hvor den enkelte kursist virkelig får mulighed for at udtrykke sig i farver, struktur og form. Teknikken egner sig især til frembringelse af reliefbilleder, tasker, smykker og lignende. Et element af kurset vil inkludere hækling med perler integreret, en teknik der egner sig til blandt andet hæklede smykker.
Før frokost læres basisteknikker inklusive dekorationselementer, farvearbejde og sammensætning af delelementer, efter frokost fokuseres der på at arbejde med perler og hvad vi nu ellers kan finde på at indarbejde i vores hælerier.
Kursisterne opfordres til at medbringe nødvendige materialer:  samling af hæklenåle i forskellige størrelser og garner i alle kvaliteter inklusive tråd og fine nåle samt diverse perler i forskellige farver, der kan gå på tråden. Begrænsede materialer vil også være tilgængelige på dagen.  Kurset egner sig ikke for begyndere.
Antal deltagere:
Maks 12 personer per kursus.

Materialer:
Kursusnoter, hæklenåle og garn til teknisk undervisning leveres af Irene Lundgaard.
Hæklenåle: 20 kr per person medmindre de bringer deres egne.
Garn:  40 kr per deltager (nok til at lære teknikken)

Tilmelding:
Skive Bibliotek – telefon: +45 9915 7000